Beoordelingen van Old Town Oldenzaal

Recente recensies van Old Town Oldenzaal

5 sterren na 343 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker, De bezorging was ook netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk bestel zekers weer bij jullie

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering voldoende eten super

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen de burgers waren goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol gemaakt en op de afgesproken tijd gebracht.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden was zeer lekker goed warm dank je qel

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, erg lekker en net dat beetje extra. Echt top

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verpakt en erg lekker vooral de kip saté en de geribbelde patat!!! Salade kan iets meer.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

dit was de 1ste keer dat we besteld hebben en zekers niet de laatste keer. Het was ontzettend lekker. We hebben er van gesmuld. Tot een volgende keer zou ik zeggen 😀

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de eerste keer een hamburger menu opgehaald en het was echt super lekker! Goeie kwaliteit en een grote portie. Zeker een blijvertje

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim half uur te laat, maar het eten zeer goed verzorgd en heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd de bestelling gebracht. Ruime porties, maar het belangrijkste het was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed warm en smakelijk

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruimschoots voorzien en heerlijk gegeten..

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super ribbetjes, lekkere krulfriet en goede salade. Schoonmaakdoekhe voor de vingers Echt een aanrader

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hadden bezoek en die zitten te smullen nog nooit zo lekkere spare rips gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het was erg lekker. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Biefstuk menu aanrader!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed gegeten! Alles was nog op goede temperatuur bij bezorging en de spareribs (Asian) waren super mals met een lekkere marinade. Frietjes en maïskolf ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzel en frietjes waren heerlijk. Karig met de Champions ui en spekjes. Bakje salade stelt ook niet veel voor . Vervolgens twee uur op mijn bestelling moeten wachten . Wel netjes verpakt . Teleurstellend ! Had hier meer van verwacht .

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goede bezorger @cas Vredeveldt en biefstuk was deze x goeie

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht een zigeunersnitsel besteld te hebben. Had een gewone Snitsel en de fanta zat er ook niet bij. Jammer. Verder prima.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerst de hanburger bij old Town te hebben gegeten was k k benieuwd of de rest ook zo goed zou smaken. De spareribs zijn in elk geval heerlijk en worden keurig thuisbezorgd. 😋

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en super service, waren iets vergeten bij de bestelling te doen werd direct na geleverd en een gratis flesje wijn er voor het ongemak top hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer heerlijk gesmaakt, we hadden alleen bij 1 kindermenu een verkeerd drankje bij zitten. Gelukkig vond mijn dochter het niet erg en heeft ze de fristi lekker opgedronken

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten goede bezorging wat we besteld hadden was keurig apart verpakt en goed warm. De bezorger was aardig en netjes

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker, alleen de aardappelgratin had wel iets meer mogen zijn. Zat niet vol na een menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burgers waren top zoals altijd, alleen werd een salade te weinig geleverd en schnitzel was niet helemaal doorbakken.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, heerlijke hamburgers! Alles snel en goed warm aangeleverd. Top frietjes erbij. We hebben gesmuld! Als tip zou ik willen voorstellen ook een kleinere hamburger toe te voegen aan de kaart, voor kinderen, senioren of degenen die gewoon niet zo veel hoeven. Wij hebben de hamburgers nu gedeeld. Ook goed, maar een hele is toch handiger en meer 'echt'.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg goed. Eten is heel erg lekker. En de bezorging gaat ook heel erg netjes

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag op de achterkant van jullie bestelkaart, Spareribs voor maar 16.50 elke woensdag. Hoe kan ik deze dan bestellen?

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de verwachtte bezorgtijd was ook de uiteindelijke bezorgtijd! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed warm, alleen bezorging duurde wat lang. Na om 19:10 bestelt te hebben zou het 19:55 komen, was echter pas hier toen tegen 20.30.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft heerlijk gesmaakt en er was ruimvoldoende! Levering was mooi op tijd

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als en heerlijk eten, prima verpakt en voldoende. Zekers voor herhaling vatbaar

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk eten. De lekkerste spareribs zijn van old town oldenzaal

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima in orde, erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm Geleverd Sneller als gezegd Top eten

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top maar voor ons waren de porties iets te zuinig

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wat mooi op tijd. Kwaliteit was goed.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie Netjes via mail op de hoogte gehouden. Spareribs en burger waren super, heerlijk mals vlees

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten goed verpakt het was ruim voldoende de spareribs waren heerlijk mals en wat wij ook netjes vonden was dat je er een tandenstokertje,een pepermuntje en een verfrissingsdoekje bij kreeg kortom voor herhaling vatbaar

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden spare ribs, chicken tenders en een mexican burger. Alles was super lekker. Bezorger was mooi op de afgesproken tijd en het eten was bij aankomst nog goed warm doordat het goed verpakt was. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Bezorging was mooi op tijd. alles netjes en origineel verpakt. Patat was lekkerder als van menig cafetaria uit Oldenzaal. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker spareribs menu!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en precies genoeg!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere hamburgers!! Patat is altijd krokant, ook als je het Laat bezorgen. Alles netjes verpakt. Dit restaurant heeft van kwaliteit en service zijn nr 1 prioriteit gemaakt. Top!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goed! Je kan merken dat ze het steeds drukker krijgen, maar het wachten altijd meer dan waard!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goede prijs kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super de luxe! Mooi verzorgde maaltijd, warm, smakelijk, en compleet. Netjes op tijd. Zelfs een vochtig doekje, tandenstoker en een pepermuntje 😀. Echt een aanrader 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit en hoeveelheid!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! En echt heerlijk eten! Ken weinig restaurants die zulke goeie kwaliteit leveren bij je thuis!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heeeerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd de zelfde kwaliteit en smaak en binnen de tijd bezorgd

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke entrecote gegeten. Je proeft de open vuur grill in dit fantastische stukje vlees ! Dit gaan we zeker weer doen :-)

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker we hadden 6 verschillende menu.s alles genoeg goede kwaliteit top👍🏻

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burger! Smaakvol en lekker rokerig. Misschien iets te veel vocht, maar smaak bleef goed. Grote portie patat erbij en buik zat vol. Pepermuntje + vochtig citroendoekje was service natuurlijk. Bestel zeker weer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar! Old town is een aanwinst voor Oldenzaal. Heerlijke Mexican burger en frietjes. De bezorging was ook top! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beloofde knoflooksaus was niet bijgeleverd. En op de koolsalade zit erg veel dressing. De kreukels frietjes waren verrukkelijk en de spareribs waren ook van héle goede kwaliteit.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren top en ook de frietjes waren erg lekker!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk en het werd gebracht door een hele leuke bezorger 👍👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk. Heel erg bedankt voor de service 💯👍👌

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger is vriendelijk. Het eten vind ik voortreffelijk, zoals gewoonlijk kan ik inmiddels zeggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed vlees en perfect bereid alleen gratis was niet in verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam mooi op tijd en de kwaliteit en prijs staan in goede verhouding. Het smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Denk dat het heel druk was. De patat was net wat minder. En het ijs was al bijna gesmolten.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, U gaf aan half zeven,en het kwam 3 kwartier eerde.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekker gegeten, mals vlees en heerlijke frietjes. En service weer top.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten😋

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar, zeer goed verzorgd, bestelling op tijd, super, bedankt old Town !!!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen hier besteld , echt super eten. Warm bij aflevering en heerlijk bereid en gebakken. Aan ons heeft u een blijver, vooral zo door gaan. Kwaliteit en kwantiteit een dikke 10.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was opnieuw goed verzorgd en perfect bereid.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was grandioos!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burger, snel bezorgd

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord...Heerlijk!! en altijd uitstekend verzorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vooropgesteld, de kwaliteit van het voedsel is uitstekend! Een aantal dingen zijn er niet goed gegaan met de bestelling, maar dit is meer dan netjes opgelost. 1. Schnitzel vergeten mee te geven; ik werd hier binnen 10 minuten over gebeld en had deze vervolgens snel aan huis bezorgd gekregen. 2. Pittige sparerib i.p.v. Korean sparerib; hierover heb ik gebeld, en ondanks dat ik aangaf dat deze niet vervangen hoefde te worden, is dit wel gebeurd. Erg netjes! 3. Bestelling was later klaar dan de afhaaltijd; het was Moederdag, dus dan kan dat een keer gebeuren. Normaal gesproken krijgen wij de bestelling op tijd, en regelmatig zelfs iets eerder. Conclusie: Ondanks dat er een aantal dingen bij deze bestelling mis is gegaan, zijn wij erg tevreden over Old Town. De kwaliteit van het eten is uitstekend en het personeel is netjes. Onze, nieuwe favoriete afhaalplek van Oldenzaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer fantastisch. Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd, door een vriendelijke koerier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt echt goed. Burgers vers en biefstuk groot en lekker mals! Goed gekruid en ook genoeg friet meegedaan. Zeker een aanrader

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect gegaarde spareribs, heerlijk!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker en voldoende 👍

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en altijd keurig optijd👍

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze Corona-tijd besloten om de lokale horeca te blijven steunen, door wekelijks bij een ander horecabedrijf een maaltijd te bestellen. We hadden twee hamburgermenu's en een kindermenu met kipnuggets. Keurig op tijd (zelfs iets te vroeg) bezorgd. Eén van de hamburgers was voorzien van een flinke hoeveelheid saus, dat gaf wat geknoei, maar verder hebben we heerlijk gegeten. Kindermenu prima geprijsd voor de aangeboden hoeveelheid. We misten wel iets van rauwkost erbij.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, eten lekker en leuke prijsjes

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op aanraden van een kennis hebben we eten afgehaald en het was erg lekker. Smakelijke burgers en spareribs met knapperige frites en een frisse salade. Echt een aanrader

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Spareribs waren heerlijk op smaak en goed gegaard. Frietjes waren knapperig. Alles was goed warm. Enige puntje misschien om het insmeerkwastje van de spareribs te vervangen, er zaten wat losse haren van tussen de spareribs. Wat ik erg prettig vond is dat we een mail kregen hoe laat we ons eten ongeveer konden verwachten. Voor ons een geslaagde eerste keer afhalen, gaan we in de toekomst nog wel weer doen, of, als het weer kan, er een keer een hapje eten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Op tijd bezorgd. Makkelijk besteld

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijk gerecht en was nog goed warm. Meer dan genoeg 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer heerlijk! Niks op aan te merken :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar 2 uur gewacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit gaan we zeker nog een keertje doen! Wat een heerlijke spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer heerlijk en op tijd bezorgt zoals beschreven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima en en alles mooi in bakjes een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al vaker hier besteld en het is altijd op tijd, warm en lekker!!! Complimenten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goeie spare ribs!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed, de bezorging was goed mooi oprijd en vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten, gaan we zeker vaker doen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteitsverhouding.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende en snelle levering door een heel aardige bezorger. De maaltijden waren van een uitzonderlijk goeie kwaliteit, het geld meer dan waard.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd en voldoende 👍

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger besteld zonder augurk en tomaat, staat ook op t doosje geschreven, alsnog augurk en tomaat erop. Verder wel heel lekker eten en gwn optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Spare ribs perfect gegaard en uitstekend van smaak. Alleen de portie week nogal af van de beoogde 600 gram. Dat vond ik een zware tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten, problemen worden adequaat opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op afgesproken tijdstip afgeleverd. De Mexican-burger en het varkenshaasje waren prima van temperatuur evenals de patat. De goed gevarieerde salade was voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Snelle bezorging en het eten was erg lekker, zelfs de kreukel friet bleef lekker crispy. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sparrenbos geweldige website snel en op tijd klaar, top.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, alleen wij moesten anderhalf uur wachten op de bezorging, terwijl een uur was vermeld

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles werd netjes op tijd geleverd. Hebben heerlijk gegeten. Mijn dochter heeft genoten van jullie hamburger.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kunt merken dat de eigenaren hart voor hun zaak hebben. Het eten is altijd supervers, de bezorging is snel, eten is goed warm. Het maakt niet uit of je door de week besteld, of in het wat drukkere weekend. Kwaliteit is altijd goed!! Ga zo door, Old town. Ik hoop echt dat jullie zaak de Corona crisis overleefd. Het mag niet zo zijn dat jullie uit het Oldenzaalse straatbeeld verdwijnen. ❤️

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was weer super. Keurig en netjes verpakt.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top !👍

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed. Bezorging op tijd. Alles goed voor mekaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn eerste keer bij jullie, het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte prima! We komen zeker nog een keer weer wat halen!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Old-Town, Het zag er perfect en verzorgd uit en het smaakte voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden jullie al even gebeld na het eten omdat wij het zo ontzettend lekker vonden. Het eten was er precies op de aangegeven tijd, het was warm en vers. We hebben enorm genoten. Echt een aanrader!! Wanneer de restaurants weer open mogen, komen we zeker langs!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was lekker ,warm en keurig verpakt. Zeker een aanrader.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een gesmeer om de burger op te eten, maar hij was heerlijk! Ik vind het wel jammer dat er bij een menu niet standaard rauwkost oid zit. Eten is van prima kwaliteit!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wachttijd een uur maar met 3 kwartier was het eten er. En smaakte verrukkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende spareribs. Heerlijk gegeten. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier eten van gehad. Super! Heerlijk eten en goede, vriendelijke bezorging.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke spareribs, de beste tot nu toe! Wederom weer heerlijk compleet en snel.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk gegeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk vers, de patat lekker knapperig en niet zo klef als bij andere bezorgsevices. Prijs en kwaliteit prima in verhouding. Echte aanbeveling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echte aanrader. Hier bestellen we zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgens afspraak uitstekend. En door de bezorger uitstekend afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten zeer goed. We bestellen zeker weer. Prima de bezorging👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging. Zelfs details zoals verpakking en schoonmaakdoekje. Toppie. Ik zou alleen ipv colwsalada een groene salade doen ( mischien klant keuze geven). Maar helemaal toppie verder .. gaan we vaker doen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zowel de burgers als de ribs waren smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verukkulukkelijk, knapperige schnitzel, heerlijke salade en de lekkerste friet ever

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vonden het brood erg droog

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding. Al vaker iets besteld en het wordt netjes en snel geleverd 👍🏻

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig. Alles goed op temperatuur en erg goed gekruid. Ook de levering was prima. Zeker voor herhaling vatbaar

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en de bezorger vriendelijk en correct

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en compleet, eerder miste een coleslaw. Ook waren de spareribs perfect, eerst dreven ze in marinade en zat er geen sesam op, nu waren ze lekker. De friet was ook niet te zout.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmaakt en lekker snel geleverd via een goed opgezette website.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Wij komen zeker terug.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Smokey Whiskey Burger smaakte verrukkelijk en mag van mij wel voor vast op het menu

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en proffesioneel geleverd! Regelmatig bestellen wij hier en het is altijd top en een feestje om het op te eten.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super in deze rare tijden

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en de bezorging waren beide top!!!!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spare ribs waren erg lekker en vielen van het bot af. We waren positief verrast door de bijgeleverde tandenstokers, frisse doekjes en pepermuntjes. Ook de hamburgers smaakten erg goed. De kreukelfrieten zijn een toegevoegde waarde, ze waren wel iets aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig goed eten! Alles tip top in orde. We waren blij verrast toen we een persoonlijk berichtje bij onze bestelling zagen. We hadden een tip gegeven en die is meteen toegepastcop de site, zo lieten ze weten! Echt top!! Super blij met het gezonde aanbod aan keuze zoals de salades en de burgers en steakes komen altijd precies goed aan! Medium en lekker mals. Ga zo door!

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten! Snelle bezorging Vlees heerlijk mals. En de aardappelgratin is echt Top

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel makkelijk en het eten was erg lekker

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! En lekker warm gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar keer besteld en iedere keer weer top! Super pekkere spareribs met diverse marinades en ook de cheese/bacon burger die ik eens heb gehad was heel erg lekker. Krokante frietjes en frisse salade. Alles ook nog eens snel geleverd in een leuke doos!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger, en lekker krokante frietjes. Wel vonden wij de portie friet veel te groot en misten we iets als een frisse salade bij het menu.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburger was nog niet helemaal gaar

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service: vriendelijk, snelle bezorging. Maar bovenal, waar het natuurlijk ook om draait, ontzettend lekker eten. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag Snelle levering Alles lekker warm Top eten en bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zijn die spareribs en die mixed grill is ook om je vingers bij af te likken. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de hele familie lekker besteld, wat hamburgers en spareribs, het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben op Valentijnsdag een x aantal menu’s besteld om lekker te smikkelen en van alles te proberen. Dit is ons erg goed bevallen. Wat een heerlijke maaltijden maken jullie klaar! Fijn dat er meer bedrijven komen in Oldenzaal die weten wat ze aan het doen zijn!! Ga zo door en jullie zullen ons nog vaak op de bestellingen zien staan👌🏻

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam drie kwartier later dan gepland.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goed verpakt. Bezorger erg netjes en beleefd. Kwaliteit eten heel goed. Top!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Aanrader: de salade met geitenkaas.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en super lekker. Vooral de champignon saus

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid, lekker gaar en niet teveel van die vette stukken eraan. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer had ik de spareribs. Volgensmij viel het vlees al van het bot af als je er tegen zou blazen. Fantastisch mals vlees en geweldige BBQ saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs. Bezorging is snel. Binnen 30min heb je je eten. Geweldige burgers. Misschien is het wel handig dat klanten kunnen kiezen om sommige ingrediënten weg te laten.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorger vergat 1 maaltijd. Daarna werden we nog teruggebeld om te vragen of alles nog warm genoeg was.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker eten dat goed warm was. precies wat we nodig hadden aangezien we 3 uur op een monteur moesten wachten

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit waren de beste spare ribs die ik ooit gegeten heb. Goeie service afgesproken tijd was het klaar. En heb niet gegeten maar gevreten. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren verbaast op de bestelling. Alles netjes ingepakt en bezorgd. Alles was voortreffelijk gemaakt en is ons goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Heerlijke eten.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden verschillende spareribs, kipsaté en varkenshaassaté. Ook met friet en salade erbij. Alles was super lekker en compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super gegeten. Hamburgers waren heerlijk bereid en bij de spare ribs kon je het vlees van het bot af halen. Bezorging was snel

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere spare ribs. Precies op gevraagde bezorgtijd afgeleverd en nog goed warm. Contact via FB mbt aflevering ook prima en snel.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima en de bezorger was snel en vriendelijk

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader de spareribs vallen van het bot goed gemarineerd goede service eigenlijk gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, top kwaliteit, en meer dan genoeg!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel service

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Burger menu gehad mega snel geleverd, verse smaak. Heerlijke toevoeging dat vlees van de lava grill. Bestelling was nog goed warm bij ontvangst. Eerder ook al vleesgerechten besteld, dat was ook super. 👍🏻

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige burgers en patat!! Het was heerlijk

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!!!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, voor ons iets te zout. M.n de spareribs waren heerlijk mals. Porties waren meer dan voldoende, keurig verpakt en precies op het juiste tijdstip geleverd. Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al lang niet meer zo lekker gegeten! De pikante spareribs zijn en echte aanrader. Mooi verpakt, in een doosje met alles erbij, precies zoals het hoort!!! Helemaal super... XL Shop Group heeft een nieuwe leverancier voor lekker eten tijdens de pauze! Bedankt!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs en geweldige service👌🏼

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld hier en zeker niet de laatste keer super goed eten en een goede prijs

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Complimenten! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd met heerlijke spareribs, deze zijn een aanrader! Pittig ook lekker pittig zonder het extreme.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering vriendelijk personeel en vooral heeeel lekker echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk! Netjes alle gerechten apart verpakt. De friet is echt heerlijk. En er zit altijd een handig zakje bij met zout, boter, citroen doekje tandenstokers en een pepermuntjes! De bezorging is altijd sneller dan snel. Niet zoals bij de meeste 'thuisbezorgd' leveringen. Echt een must. En ik ben blij dat ze er zijn!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren top👌🏻

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!!! Snelle levering

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur op bestelling gewacht. Cola besteld niet gekregen Broodje van Hamburger was aangebrand Smaak was goed

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alled was goed warm en heel rijk aan verschillende smaken. De steak was precies goed medium en de hamburger was lekker sappig. Ook heerlijke friet! De salade is lekker basic.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld op 2e kerstdag, binnen beloofde tijd bezorgd en erg lekker, heb inmiddels de app geïnstalleerd, ga hier zeker vaker bestellen.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spare-ribs van heel twente!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de menu's mag wel iets meer vlees bij geserveerd worden .

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eten besteld hier. Had een spareribs menu besteld, Het was lekker maar een hele rare portie. Ik had 2 grote lompe stukken spareribs en een heel klein zakje met patat. In totaal 15€ voor betaald maar zat nauwelijks vol. De bezorger was wel aardig!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima alleen de salade ontbrak en de bezorging duurde een beetje lang

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Likkebaardend lekker. Dikke pluim

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de nieuwe hamburgers zijn zeker een aanrader! Bestellen hier zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima portie eten en het was erg lekker zekers voor herhaling vatbaar....succes

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk en de patat was ook lekker. Alles was goed warm. De porties waren ook ruim voldoende. De salade viel hier niet in de smaak. Bezorging duurde ons uiteindelijk te lang, nadat we een statusmail ontvangen hadden, dus we hebben het uiteindelijk opgehaald. Dit zou een half uur sneller klaar zijn maar dit viel uiteindelijk nog tegen. Scheelde nog geen 10 min. Je moet er dus wel rekening mee houden dat je ver van te voren besteld wil je het op de juiste tijd geleverd hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bijzonder vriendelijke en correcte bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond bestelling gedaan, Stokbrood was nogal slof week en zacht. Verder alles prima.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima en zag er goed en verzorgd uit alles netjes verpakt in een mooie doos. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige spareribs zijn super

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best burger in town!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en beste kwaliteits vlees wat je kan laten bezorgen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de goede service en het lekkere eten!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer nette mensen, erg smakelijk eten, netjes op tijd, goed verpakt en geen lullige porties. De prijs is ook erg netjes voor de hoeveelheid.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden. Voldoende en smaakvol. Klein minpuntje is dat de salade in een plastic bakje te lang van te voren was klaargemaakt waardoor de smaak wat wegviel. Verder is het en aanrader

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, alles werd snel bezorgd en was nog goed warm.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed en bezorging is ook goed Gr Anneke norder

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, smaakt geweldig en ruime hoeveelheid. Prima prijs/kwaliteit-verhouding

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goed en vers. Deze keer wel een tegenvaller bij de chicken tenders. 4 stuks in een menu, waarvan 2 met normaal formaat maar de andere 2 waren erg kleine stukjes. Waren wel lekker zoals altijd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten👍

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribbs waren zeer mals en heerlijk van smaak

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en smaakte heerlijk

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zijn maar een paar woorden voor nodig: Zalig! Die smaak! Heel veel succes! Met zo'n kwaliteit gaat dat zeker lukken!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, verpakkingen zagen er ook keurig uit. Was echt aandacht aan besteedt.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aangegeven tijd voor de bezorging was een uur na de bestelling, vervolgens moesten we nog een kwartier langer wachten. De burger en patat waren niet erg warm meer bij de bezorging, vandaar ook 4 sterren voor kwaliteit. De smaak is super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar het zal druk zijn geweest want de bezorging duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs. Vlees was mals maar de BBQ saus overheerst en is niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed van temperatuur als je het thuis laat bezorgen. Alles is netjes apart verpakt en je krijgt altijd een zakje met zout, boter en citroendoekjes erbij. De bezorging gaat snel en deze jongens zijn vriendelijk! Echt een aanrader en verrijking voor Oldenzaal!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten, netjes geleverd

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mals spare ribs bezorging was er op de afgesproken tijd. Super goed

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker warm, heet, eigenlijk zoals je het op je bord wil.en snel, goede prijs kwaliteit verhouding. Super

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verpakt, citroendoekjes, tandenstokers, pepermuntjes; in alle gemakken voorzien. Bovendien eten van hoogwaardige kwaliteit. Zou wel graag salade standaard bij een burgermenu zien. 9/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit helemaal goed en super vlotte bezorging zelfs op een zondagavond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Beste hamburgers van heel Overijssel. Bezorging ook zeer snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: bij het online bestellen zou het handig zijn om een om een vakje te hebben voor opmerking, bijvoorbeeld voor mensen die er dan in kunnen zetten dat ze een bepaald onderdeel van het eten niet mogen eten i.v.m. Allergieën

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, mooie porties en goed warm. en lekker! gaan we zeker vaker doen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, erg leuk verpakt ook. Bezorgers zien er goed verzorgd uit en zijn vriendelijk. Goede bestel site. Klein min puntje dat alles erg rokerig smaakt. (Zelfs de schnitzel) vond dit niet heel storend. :) zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere burgers!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed ben zeer tevreden.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals vorige keren maar nu al 2x mega zoute friet gekregen. Let daar op aub

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten/prijs zeer goed, weinig op aan te merken.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit van het vlees. Het vlees had alleen wat warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals gewoonlijk, er ging iets mis maar dat wordt de volgende keer opgelost 😉

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten, eten was zelfs heel mooi verpakt 👌🏼

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burger erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, goede service en heerlijk gegeten!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw!! Super Goed eten. Netjes bezorgd. Niet in tasjes dat t in elkaar drukt maar netjes in een doos verpakt. Nu maar een keer dat uit eten. Want er is zoveel keus....

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was zoals beloofd en de burgers die we hadden besteld waren heeerlijk!!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snrlle bezorging en heerlijk gegeten. Eten was nog warm bij aankomst. Alleen de pindasaus was niet lekker (geen saus maar korrelige brokken). Tip om daar bij een volgende keer op te letten. We gaan zeker weer bestellen!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste wat ik ooit thuisbezorgd heb gekregen in Oldenzaal. Hopelijk houden jullie deze kwaliteit in de toekomst ook vast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Best ribs in town. We waren onder de indruk. Zeer mals en erg lekker. Normaal gesproken eten we alleen spare ribs in Berlijn en Liberec (Tsjechie). Blij dat we nu ook in Oldenzaal lekkere spare ribs kunnen eten. We hebben online besteld en zelf afgehaald, dat ging super. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk! Vriendelijk Bezorger, wij zijn zeer tevreden en gaan zeker vaker bestellen.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leker eten

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, mag wel iets warmer met leveren maar smaakt goed! Ze hadden 1 ding vergeten, snel nageleverd samen met een fles wijn maar heb deze afgeslagen kan gebeuren geeft niks, we zijn allen mens! Maar kom zeker weer!!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk en lekker zacht, de hamburgers rijk gevuld overal heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten Alleen jammer dat de salade door elkaar zat en scheef in de bak alles onder gelekt was

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smaakvol en mals vlees, kwalitatief goed

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede service een aanrader

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, alleen gisteren was de biefstuk te doorbakken wat ik jammer vond, omdat de smaak wel heel erg goed is.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en super snelle bezorging !

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was binnen een half uur bezorgd. Het eten was warm, smaak was goed, mooi verpakt en er zaten zelfs vochtige doekjes, tandenstokers en pepermuntjes bij. Met één woord omschreven, perfect! Hier ga ik zeker vaker bestellen. Ga zo door!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede porties en snel bezorgd. Aanwinst voor Oldenzaal.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top service! Zeker een aanrader.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voedsel! netjes verpakt inclusief doekjes voor de vette vingers en tandenstoker, pepermuntje. Dat soort kleine dingen kan ik wel waarderen.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk Het bezorgen duurde ook niet lang ongeveer 15 min Had spareribs en die waren heerlijk

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website werkte goed, Ook bevestiging met email. Vlees en burger uitstekend. We dachten gratin te krijgen in plaats van friet. Was dubbelop, maar ik kan zeggen, dat we nog nooit zulk lekkere friet hebben gegeten. Koolsalade heerlijk. Overigens was het eten op tijd en netjes bezorgd. Het was helemaal af door het lekkere pepermuntje en het vochtige citroendoekje. Dit was de eerste maar niet de laatste keer dat we daar bestellen

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd in een mooie verpakking bezorgd en het smaakte voortreffelijk. Hier gaan we vaker eten bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben voor de Korean spareribs gekozen, deze waren heerlijk van smaak kwalitatief zeer goed. Het eten wordt keurig verpakt in een mooie doos inclusief een vochtig doekje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren niet erg onder de indruk en vonden de prijzen aan de hoge kant in vergelijking tot wat we hebben gekregen. Saus bij de saté was erg weinig. Eten was verder lekker en prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en goede portie’s!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de Ribs als de gratin was helaas koud, bezorging prima op tijd

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen een half uur. Bezorger erg vriendelijk. Eten was netjes en leuk verpakt en het smaakte heerlijk. Spareribs en hamburger super lekker. Kip ook. Zeker voor herhaling vatbaar.