Beoordelingen van Old Town Oldenzaal

Recente recensies van Old Town Oldenzaal

5 sterren na 137 reviews

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag Snelle levering Alles lekker warm Top eten en bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig zijn die spareribs en die mixed grill is ook om je vingers bij af te likken. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met de hele familie lekker besteld, wat hamburgers en spareribs, het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben op Valentijnsdag een x aantal menu’s besteld om lekker te smikkelen en van alles te proberen. Dit is ons erg goed bevallen. Wat een heerlijke maaltijden maken jullie klaar! Fijn dat er meer bedrijven komen in Oldenzaal die weten wat ze aan het doen zijn!! Ga zo door en jullie zullen ons nog vaak op de bestellingen zien staan👌🏻

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam drie kwartier later dan gepland.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goed verpakt. Bezorger erg netjes en beleefd. Kwaliteit eten heel goed. Top!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Aanrader: de salade met geitenkaas.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en super lekker. Vooral de champignon saus

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid, lekker gaar en niet teveel van die vette stukken eraan. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer had ik de spareribs. Volgensmij viel het vlees al van het bot af als je er tegen zou blazen. Fantastisch mals vlees en geweldige BBQ saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs. Bezorging is snel. Binnen 30min heb je je eten. Geweldige burgers. Misschien is het wel handig dat klanten kunnen kiezen om sommige ingrediënten weg te laten.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorger vergat 1 maaltijd. Daarna werden we nog teruggebeld om te vragen of alles nog warm genoeg was.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer lekker eten dat goed warm was. precies wat we nodig hadden aangezien we 3 uur op een monteur moesten wachten

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit waren de beste spare ribs die ik ooit gegeten heb. Goeie service afgesproken tijd was het klaar. En heb niet gegeten maar gevreten. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zoals altijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren verbaast op de bestelling. Alles netjes ingepakt en bezorgd. Alles was voortreffelijk gemaakt en is ons goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Heerlijke eten.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden verschillende spareribs, kipsaté en varkenshaassaté. Ook met friet en salade erbij. Alles was super lekker en compleet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en super gegeten. Hamburgers waren heerlijk bereid en bij de spare ribs kon je het vlees van het bot af halen. Bezorging was snel

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere spare ribs. Precies op gevraagde bezorgtijd afgeleverd en nog goed warm. Contact via FB mbt aflevering ook prima en snel.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was prima en de bezorger was snel en vriendelijk

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader de spareribs vallen van het bot goed gemarineerd goede service eigenlijk gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, top kwaliteit, en meer dan genoeg!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snel service

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Burger menu gehad mega snel geleverd, verse smaak. Heerlijke toevoeging dat vlees van de lava grill. Bestelling was nog goed warm bij ontvangst. Eerder ook al vleesgerechten besteld, dat was ook super. 👍🏻

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige burgers en patat!! Het was heerlijk

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top!!!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, voor ons iets te zout. M.n de spareribs waren heerlijk mals. Porties waren meer dan voldoende, keurig verpakt en precies op het juiste tijdstip geleverd. Voor herhaling vatbaar!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al lang niet meer zo lekker gegeten! De pikante spareribs zijn en echte aanrader. Mooi verpakt, in een doosje met alles erbij, precies zoals het hoort!!! Helemaal super... XL Shop Group heeft een nieuwe leverancier voor lekker eten tijdens de pauze! Bedankt!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spareribs en geweldige service👌🏼

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld hier en zeker niet de laatste keer super goed eten en een goede prijs

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Complimenten! We gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd met heerlijke spareribs, deze zijn een aanrader! Pittig ook lekker pittig zonder het extreme.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering vriendelijk personeel en vooral heeeel lekker echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk! Netjes alle gerechten apart verpakt. De friet is echt heerlijk. En er zit altijd een handig zakje bij met zout, boter, citroen doekje tandenstokers en een pepermuntjes! De bezorging is altijd sneller dan snel. Niet zoals bij de meeste 'thuisbezorgd' leveringen. Echt een must. En ik ben blij dat ze er zijn!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers waren top👌🏻

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!!! Snelle levering

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur op bestelling gewacht. Cola besteld niet gekregen Broodje van Hamburger was aangebrand Smaak was goed

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alled was goed warm en heel rijk aan verschillende smaken. De steak was precies goed medium en de hamburger was lekker sappig. Ook heerlijke friet! De salade is lekker basic.

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld op 2e kerstdag, binnen beloofde tijd bezorgd en erg lekker, heb inmiddels de app geïnstalleerd, ga hier zeker vaker bestellen.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste spare-ribs van heel twente!

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de menu's mag wel iets meer vlees bij geserveerd worden .

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst eten besteld hier. Had een spareribs menu besteld, Het was lekker maar een hele rare portie. Ik had 2 grote lompe stukken spareribs en een heel klein zakje met patat. In totaal 15€ voor betaald maar zat nauwelijks vol. De bezorger was wel aardig!

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima alleen de salade ontbrak en de bezorging duurde een beetje lang

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Likkebaardend lekker. Dikke pluim

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de nieuwe hamburgers zijn zeker een aanrader! Bestellen hier zeker weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima portie eten en het was erg lekker zekers voor herhaling vatbaar....succes

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk en de patat was ook lekker. Alles was goed warm. De porties waren ook ruim voldoende. De salade viel hier niet in de smaak. Bezorging duurde ons uiteindelijk te lang, nadat we een statusmail ontvangen hadden, dus we hebben het uiteindelijk opgehaald. Dit zou een half uur sneller klaar zijn maar dit viel uiteindelijk nog tegen. Scheelde nog geen 10 min. Je moet er dus wel rekening mee houden dat je ver van te voren besteld wil je het op de juiste tijd geleverd hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en bijzonder vriendelijke en correcte bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond bestelling gedaan, Stokbrood was nogal slof week en zacht. Verder alles prima.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Smaakte prima en zag er goed en verzorgd uit alles netjes verpakt in een mooie doos. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige spareribs zijn super

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best burger in town!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en beste kwaliteits vlees wat je kan laten bezorgen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de goede service en het lekkere eten!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer nette mensen, erg smakelijk eten, netjes op tijd, goed verpakt en geen lullige porties. De prijs is ook erg netjes voor de hoeveelheid.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden. Voldoende en smaakvol. Klein minpuntje is dat de salade in een plastic bakje te lang van te voren was klaargemaakt waardoor de smaak wat wegviel. Verder is het en aanrader

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, alles werd snel bezorgd en was nog goed warm.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en goed en bezorging is ook goed Gr Anneke norder

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, smaakt geweldig en ruime hoeveelheid. Prima prijs/kwaliteit-verhouding

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heel goed en vers. Deze keer wel een tegenvaller bij de chicken tenders. 4 stuks in een menu, waarvan 2 met normaal formaat maar de andere 2 waren erg kleine stukjes. Waren wel lekker zoals altijd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten👍

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribbs waren zeer mals en heerlijk van smaak

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en smaakte heerlijk

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zijn maar een paar woorden voor nodig: Zalig! Die smaak! Heel veel succes! Met zo'n kwaliteit gaat dat zeker lukken!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, verpakkingen zagen er ook keurig uit. Was echt aandacht aan besteedt.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aangegeven tijd voor de bezorging was een uur na de bestelling, vervolgens moesten we nog een kwartier langer wachten. De burger en patat waren niet erg warm meer bij de bezorging, vandaar ook 4 sterren voor kwaliteit. De smaak is super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, maar het zal druk zijn geweest want de bezorging duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs. Vlees was mals maar de BBQ saus overheerst en is niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed van temperatuur als je het thuis laat bezorgen. Alles is netjes apart verpakt en je krijgt altijd een zakje met zout, boter en citroendoekjes erbij. De bezorging gaat snel en deze jongens zijn vriendelijk! Echt een aanrader en verrijking voor Oldenzaal!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten, netjes geleverd

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mals spare ribs bezorging was er op de afgesproken tijd. Super goed

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker warm, heet, eigenlijk zoals je het op je bord wil.en snel, goede prijs kwaliteit verhouding. Super

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi verpakt, citroendoekjes, tandenstokers, pepermuntjes; in alle gemakken voorzien. Bovendien eten van hoogwaardige kwaliteit. Zou wel graag salade standaard bij een burgermenu zien. 9/10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit helemaal goed en super vlotte bezorging zelfs op een zondagavond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Beste hamburgers van heel Overijssel. Bezorging ook zeer snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: bij het online bestellen zou het handig zijn om een om een vakje te hebben voor opmerking, bijvoorbeeld voor mensen die er dan in kunnen zetten dat ze een bepaald onderdeel van het eten niet mogen eten i.v.m. Allergieën

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, mooie porties en goed warm. en lekker! gaan we zeker vaker doen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, erg leuk verpakt ook. Bezorgers zien er goed verzorgd uit en zijn vriendelijk. Goede bestel site. Klein min puntje dat alles erg rokerig smaakt. (Zelfs de schnitzel) vond dit niet heel storend. :) zeker de moeite waard om nog een keer te bestellen.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere burgers!

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed ben zeer tevreden.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, zoals vorige keren maar nu al 2x mega zoute friet gekregen. Let daar op aub

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten/prijs zeer goed, weinig op aan te merken.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede kwaliteit van het vlees. Het vlees had alleen wat warmer gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals gewoonlijk, er ging iets mis maar dat wordt de volgende keer opgelost 😉

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten, eten was zelfs heel mooi verpakt 👌🏼

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top burger erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, goede service en heerlijk gegeten!

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw!! Super Goed eten. Netjes bezorgd. Niet in tasjes dat t in elkaar drukt maar netjes in een doos verpakt. Nu maar een keer dat uit eten. Want er is zoveel keus....

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was zoals beloofd en de burgers die we hadden besteld waren heeerlijk!!!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snrlle bezorging en heerlijk gegeten. Eten was nog warm bij aankomst. Alleen de pindasaus was niet lekker (geen saus maar korrelige brokken). Tip om daar bij een volgende keer op te letten. We gaan zeker weer bestellen!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste wat ik ooit thuisbezorgd heb gekregen in Oldenzaal. Hopelijk houden jullie deze kwaliteit in de toekomst ook vast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Best ribs in town. We waren onder de indruk. Zeer mals en erg lekker. Normaal gesproken eten we alleen spare ribs in Berlijn en Liberec (Tsjechie). Blij dat we nu ook in Oldenzaal lekkere spare ribs kunnen eten. We hebben online besteld en zelf afgehaald, dat ging super. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk! Vriendelijk Bezorger, wij zijn zeer tevreden en gaan zeker vaker bestellen.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leker eten

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit, mag wel iets warmer met leveren maar smaakt goed! Ze hadden 1 ding vergeten, snel nageleverd samen met een fles wijn maar heb deze afgeslagen kan gebeuren geeft niks, we zijn allen mens! Maar kom zeker weer!!

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk en lekker zacht, de hamburgers rijk gevuld overal heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten Alleen jammer dat de salade door elkaar zat en scheef in de bak alles onder gelekt was

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smaakvol en mals vlees, kwalitatief goed

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede service een aanrader

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld, alleen gisteren was de biefstuk te doorbakken wat ik jammer vond, omdat de smaak wel heel erg goed is.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en super snelle bezorging !

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was binnen een half uur bezorgd. Het eten was warm, smaak was goed, mooi verpakt en er zaten zelfs vochtige doekjes, tandenstokers en pepermuntjes bij. Met één woord omschreven, perfect! Hier ga ik zeker vaker bestellen. Ga zo door!

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, goede porties en snel bezorgd. Aanwinst voor Oldenzaal.

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top service! Zeker een aanrader.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed voedsel! netjes verpakt inclusief doekjes voor de vette vingers en tandenstoker, pepermuntje. Dat soort kleine dingen kan ik wel waarderen.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk Het bezorgen duurde ook niet lang ongeveer 15 min Had spareribs en die waren heerlijk

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website werkte goed, Ook bevestiging met email. Vlees en burger uitstekend. We dachten gratin te krijgen in plaats van friet. Was dubbelop, maar ik kan zeggen, dat we nog nooit zulk lekkere friet hebben gegeten. Koolsalade heerlijk. Overigens was het eten op tijd en netjes bezorgd. Het was helemaal af door het lekkere pepermuntje en het vochtige citroendoekje. Dit was de eerste maar niet de laatste keer dat we daar bestellen

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd in een mooie verpakking bezorgd en het smaakte voortreffelijk. Hier gaan we vaker eten bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben voor de Korean spareribs gekozen, deze waren heerlijk van smaak kwalitatief zeer goed. Het eten wordt keurig verpakt in een mooie doos inclusief een vochtig doekje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren niet erg onder de indruk en vonden de prijzen aan de hoge kant in vergelijking tot wat we hebben gekregen. Saus bij de saté was erg weinig. Eten was verder lekker en prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en goede portie’s!

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de Ribs als de gratin was helaas koud, bezorging prima op tijd

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was binnen een half uur. Bezorger erg vriendelijk. Eten was netjes en leuk verpakt en het smaakte heerlijk. Spareribs en hamburger super lekker. Kip ook. Zeker voor herhaling vatbaar.